اخبار و مقالات پزشکی سلامت روانشناسی اخبار و مقالات پزشکی سلامت روانشناسی .

اخبار و مقالات پزشکی سلامت روانشناسی

واکسیناسیون کودکان

واکسیناسیون کودکان، بیماری های مادرزادی قلبی با هدف ارتقا دانش والدین پیرامون واکسیناسیون کودکان پر خطر تدوین گردیده است.

 

واکسیناسیون کودکان امری الزامی می باشد، این نکته مخصوصا در کودکان مبتلا به بیماری های مادرزادی قلبی حائز اهمیت است. کودکان مبتلا به بیماری های قلبی به ایمن سازی استانداردی تحت نظر متخصص قلب نیاز دارند. ابتلا به بعضی بیماری های قلبی سبب می شود تا بدن به سختی بتواند با میکروارگانیسم ها مبارزه کند. واکسیناسیون کودکان یکی از موثرترین راه هایی است که کودک شما را از ابتلا به بیماری های عفونی در امان می دارد. دریافت واکسن با تولید پروتئین هایی به نام آنتی بادی ضد بیماری منجر به ایمنی علیه ابتلا به بیماری های عفونی می گردد. لیستی از موارد ضروری واکسیناسیون کودکان مبتلا به بیماری های مادر زادی قلبی عبارت است از:

DpT: واکسن دیفتری، کزاز و سیاه سرفه
MMR: واکسن سرخک، سرخجه و اوریون
Hep A: واکسن هپاتیت آ
Hep B: واکسن هپاتیت بی
Hib: واکسن هموفیلوس آنفلوانزا نوع بی
Pneumococcal: واکسن پنوموکوک در کودکان از سن دو ماهگی مبتلا به مشکلات زمینه ای باید استفاده شود که در خطر ابتلا به پنومونی و عوارض ناشی از آن قرار دارند.
Rotavirus: واکسن روتاویروس که کودکان را از اسهال کودک و استفراغ ویروسی در امان می دارد.
Varicella: واکسن واریسلا یا آبله مرغان
IPV: واکسن فلج اطفال غیر فعال شده
MCV4: واکسن مننژیت که باید در کودکان 2 تا 10 ساله مبتلا به سندرم DiGeorge، کودکان فاقد طحال و سایر کودکانی که در دسته افراد پر خطر قرار می گیرند استفاده شود.
IAV: واکسن آنفلوآنزای غیر فعال
درباره روانشناس آنلاین رایگان چه می دانید؟

واکسیناسیون کودکان مبتلا به بیماری های قلبی مادرزادی علیه آنفلوآنزا به طور سالانه از ۶ ماهگی تا ۱۲ سالگی توصیه می شود. اگر برای نخستین بار است که کودک شما واکسن دریافت می کند باید دوز بعدی ۴ تا ۶ هفته بعد دوباره تکرار شود. واکسن آنفلوآنزا کودک را علیه همه انواع آنفلوآنزا محافظت نمی کند اما در برابر انواع متداول این بیماری گزینه بسیار مناسبی است. بهترین زمان واکسیناسیون کودکان علیه آنفلوانزا، ماه مهر تا نیمه آبان می باشد. کودکانی که به تخم مرغ حساسیت دارند نباید واکسن آنفلوآنزا را دریافت کنند. علاوه بر این باید توجه داشت کودکان مبتلا به بیماری های قلبی بسیار مستعد ابتلا به برونشیولیت می باشند. بنابراین واکسیناسیون کودکان مبتلا به بیماری های قلبی مادرزادی علیه برونشیولیت اقدام موثری می باشد. سن مناسب برای واکسیناسیون کودکان علیه برونشیولیت چندان روشن نیست در این مورد متخصص بیماری های قلبی کودکان می تواند شما را راهنمایی کند. نکاتی که در واکسیناسیون کودکان مبتلا به بیماری های قلبی باید بدان توجه داشته باشیم عبارت است از:

اگر کودک مبتلا به بیماری قلبی در سیستم ایمنی خود اختلالی داشته باشد در آن صورت استفاده از واکسن زنده منع مصرف دارد.
اگر کودک مبتلا به بیماری های قلبی محصول خونی و یا ایمونوگلوبولین دریافت کند در آن صورت دریافت واکسن زنده باید با تاخیر انجام شود.

واکسیناسیون کودکان


اگر کودک فاقد طحال بوده و یا به هیپواسپلنیسم دچار باشد در آن صورت باید واکسن های اضافی تری را دریافت کند.
بازه زمانی برای دریافت واکسن قبل و بعد جراحی برای کودکان مبتلا به بیماری های قلبی عبارت است از:
قبل جراحی: ۱ هفته برای واکسن های غیر فعال، ۳ هفته برای واکسن های زنده
بعد جراحی: تاخیر در انجام واکسیناسیون به مدت ۱ هفته تا ۸ هفته؛ بستگی به نوع فراورده خونی دارد. در صورتی که خون کامل دریافت کند ممکن است تا ۸ هفته واکسن ها به تاخیر افتد. 
دکتر علی اکبر زینالو فوق تخصص قلب کودکان عنوان می کنند در مورد واکسن های زنده (سرخک) سرخجه، آبله مرغان و اوریون حداقل ۳ ماه پس از عمل جراحی قلب و دریافت خون بایستی به تاخیر افتد.

بیمارانی که به بیماری کاوازاکی گرفتار می شوند و از ایمونوگلوبولین تزریقی (IVIG) استفاده می شود بهتر است 11 ماه واکسن ویروس های زنده دریافت ننمایند. ولی تزریق واکسن های دیگر تا 2-3 هفته پس از تزریق سرم بلامانع است.

 همین الان با متخصص آنلاین کودکان درباره واکسیناسیون کودکت مشورت کن!


برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ساعت: ۱۱:۱۲:۵۶ توسط:دکتر امروز موضوع: نظرات (0)